Over Nina

Daar waar hulp nodig is, is Nina. Nina is ambitieus en idealistisch. Een eigen onderneming runnen past door haar enorme drive om te wereld te veranderen dus goed bij haar. Als ze eenmaal ‘aan’ staat is hett lastig om haar weer ‘uit’ te zetten want ze gaat door tot het gelukt is.

Daarom Nina

Nina is het type dat huppelend naar kantoor komt. Een beetje geschift, net als Marieke. Maarja, dat houdt het interessant. Ze kent de top 2000 praktisch uit haar hoofd en kan enorm genieten van woorden leren in bizarre talen zoals Vietnamees. Soms zit ze met stoom uit haar oren achter de computer als ze zich opwindt over het gebrek aan social skills bij leveranciers en verzekeraars. Ze heeft Finance & Control gestudeerd en heeft daarnaast alle nodige (wft) diploma's op het gebied van schadeverzekeringen en financiële dienstverlening om je het juiste advies te geven.

Nina als ontzorger

Ze vindt het belangrijk iets bij gezinnen te realiseren dat impact heeft en rust geeft. CashWijzer is voor haar de manier om dit te bereiken. Meer tijd en geld voor jou en je gezin zodat je een dagje uit kan of kan sparen voor bijvoorbeeld de opleiding van je kind of je pensioen. Waar veel mensen voor wegrennen - zoals het onderhandelen met een telecom-aanbieder - is juist iets waar Nina een leuke uitdaging in ziet.